Golfbaan Leeuwenbergh-Den Haag

Terug
 

/uploads/webshop/chipping area-3.JPG

 

Golfbaan Leeuwenbergh-Den Haag

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 70 Parkbaan 5211 meter CR 69.1 SR 126
9 holes
spelen vanaf
€ 32.50
 
 
 

Informatie Golfbaan Leeuwenbergh-Den Haag

Golfbaan Leeuwenbergh ligt in het Zuid-Hollandsche Leidschendam. Het betreft hier een 18 holes golfbaan. Leden van de Leidschendamse Golf Vereniging spelen hier hun rondes. Het ontwerp van deze baan is van de hand van de beroemde architect Gerard Jol. Het is een par-70 baan met een NGF A-status.


Golfbaan Leeuwenbergh: De holes

De holes van Golfbaan Leeuwenbergh zijn aantrekkelijk en afwisselend. Het terrein is licht glooiend en voorzien van enkele lastige waterpartijen. De uitdaging van het spelen op deze baan komt goed tot uiting bij hole 8. Het is een korte par-3 waarbij je eerst over water moet spelen om de bal vervolgens op de green te leggen die omringd is door bunkers. Het onderhoud van de fairways en de greens is prima.


Golfbaan leeuwenbergh: De faciliteiten

Diner Café Leeuwenbergh is een uitstekend restaurant met een prachtig uitzicht op de holes 15, 17 en 18. Iedere speler krijgt bij terugkomst in het clubhuis een drankje aangeboden. De golfshop van Golfbaan Leeuwenbergh is prima verzorgd met alle bekende merken aanwezig. De golfschool wordt gerund door 3 pro’s. Het is, naast de reguliere lessen, mogelijk om clinics te volgen.


Adresgegevens:

Golfbaan Leeuwenbergh

Elzenlaan31
2495 AZ Den Haag
 

Route

 

Banen in de buurt