Golfbanen in Limburg

Limburg de meest zuidelijke provincie van Nederland waar het bekende Zuid-Limburg, grenzend aan Belgie bekend staat als toeristische trekpleister. In de provincie is veel aandacht voor natuur en haar beleid. Er wordt gewerkt aan duurzaamheid en onderhoud van de inmiddels 44 hectare tellende gebieden. Naast de prachtige natuur staat Limburg ook bekend om haar gastvrijheid. Met Belgische en Vlaamse invloeden, heten 17 banen u van harte welkom om Limburg te komen ontdekken.

Golfen in Limburg met korting 

Met maar liefst 17 banen in de provincie is er ruime keuze in Limburg. Zie hieronder het aanbod en bekijk per golfbaan het karakter, de staat en het niveau van de baan. Zo kunt u een rondje 9, 18 of zelfs 21 holes uitstekend combineren met een wijnarrangement op De Kappelkeshof, erg leuk met vrienden of familie! 

U wilt vaker spelen of u wilt nieuwe banen verkennen maar de greenfeeprijs.... Greenfeebids.com biedt u de mogelijkheid om op betaalbare wijze meer te spelen of kennis te maken met andere banen. Gereduceerde greenfeeprijzen voor meer dan 100 golfbanen in heel Nederland. Zo ook in Limburg. U maakt eenmalig en bovendien gratis een account aan en vervolgens kiest u uw gewenste baan, aantal holes en personen, op de door u gewenste datum! Vervolgens betaalt u deze eenvoudig en veilig via bankoverschrijving of IDeal. Mocht u vragen hebben over het bestelproces of over het aanbod golfbanen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. 

Veel golfplezier via greenfeebids.com