Golfbaan Martensplek-Tiendeveen

Terug
 

Golfbaan Martensplek-Tiendeveen

Provincie
Drenthe
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Buggy beschikbaar, Restaurant, Hotel, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Golfschool, Oefenbaan, Drivingrange, Puttinggreen, Chippingarea,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5902 meter CR 70.7 SR 128
9 holes
spelen vanaf
€ 27.50
 
 
 

Informatie Golfbaan Martensplek-Tiendeveen

In het Drentste Tiendeveen ligt de 18 holes Golfbaan Martensplek. Het is de thuisbasis van Golfclub Martensplek. De club werd ruim 20 jaar geleden opgericht. De baan ligt op korte afstand van Hoogeveen. De NGF heeft de baan een A- status gegeven. De natuurlijke ligging van Golfbaan Martensplek is zeer fraai in een prachtige natuur.

Golfbaan Martensplek: De holes
De holes van Golfbaan Martensplek hebben de uitstraling van een parkbaan en ligt midden in een natuurgebied. De uitdaging zit hem vooral in enkele mooie waterpartijen die de speler dient te trotseren. De oude negen worden door de meeste spelers als iets beter beoordeeld als de nieuwe negen. Het is een plezierige baan om op te spelen, met name vanwege het uitstekende onderhoud.

Golfbaan Martensplek: De faciliteiten
Golfbaan Martensplek heeft een klein maar gezellig clubhuis. Naast bijkomen van je ronde golf kun je er ook uitstekend eten en drinken. De driving range is er ruim van opzet en heeft twee ‘etages’. Een short break is ook erg leuk om te doen. In hotel restaurant Martensplek kun je overnachten.
 

Adresgegevens:

Golfbaan Martensplek

Haarweg 22

7936 TP Tiendeveen

 

Route

 

Banen in de buurt