Golfbaan Naarderbos-Naarden

Terug
 

Golfbaan Naarderbos-Naarden

Provincie
Noord-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 71 Bosbaan 5581 meter CR 69.5 SR 118
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Naarderbos-Naarden

Golfbaan Naarderbos ligt op een mooie locatie op nog geen 15 minuten rijden van Amsterdam. 13 jaar geleden is de baan uitgebreid met 9 holes. Greenfeespelers zijn van harte welkom op Golfbaan Naarderbos. Regelmatig worden er wedstrijden en evenementen georganiseerd. Het clubhuis is nog maar een paar jaar oud en zeer multifunctioneel.

Golfbaan Naarderbos: De holes
Òndanks de nog jonge leeftijd van de baan heeft deze al een zeer volwassen uitstraling. De bekende ontwerper Gerard Jol heeft de baan ontworpen en je vindt er voldoende afwisseling. Op de 12e, 13e en 14e hole geniet je  van een prachtig uitzicht over de weilanden. De tweede ‘lus’ is vrij open, waardoor de wind er vaak vrij spel heeft.

Golfbaan Naarderbos: De faciliteiten
Golbaan Naarderbos is een moderne golfbaan. Dit betekent dat het complex voorzien is van de faciliteiten die je mag verwachten. Er zijn voldoende kleedkamers, er is een proshop met alle bekende merken en er is een buggy beschikbaar.

Je kunt verder het hele jaar door terecht in het restaurant. De kaart van het restaurant biedt een ruim aanbod aan uitstekende gerechten. Een feest organiseren is ook mogelijk op Golfbaan Naarderbos. De locatie biedt plaats aan groepen tot 200 personen.

Adresgegevens:

Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden
035-678 39 67

 

Route

 

Banen in de buurt