Golfbaan Ockenburg-Den Haag

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Ockenburg.jpg

 

Golfbaan Ockenburg-Den Haag

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 58 Parkbaan 2900 meter CR 59.4 SR 98
9 holes
spelen vanaf
€ 22,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Ockenburg-Den Haag

In Den Haag vindt je Golfbaan Ockenburg. Het is een relatief jonge golfbaan die eind jaren 90 geopend is. Gerard Jol is de architect die verantwoordelijk is voor het ontwerp van de baan. Er zijn 9 holes en de baan heeft een NGF C-status. Golfclub Ockenburg is de vereniging die zijn rondes speelt op deze baan.

Golfbaan Ockenburg: De holes
De holes op deze baan maken het een combinatie van een bosbaan en een duinbaan. Het is een relatief korte baan waardoor je weinig tijd kwijt bent om een ronde te spelen. Andere kenmerken zijn de smalle fairways en de goed onderhouden greens. Je vindt er onder andere een mooie par-3 waarbij je vanaf de duinen aflaat over twee bomen om de bal op de green te krijgen.

Golfbaan Ockenburg: De faciliteiten
Er is een eenvoudig, maar toch gezellig clubhuis op Golfbaan Ockenburg. Bij mooi weer kun je ook plaats nemen op het leuke terras. Er zijn voldoende oefenfaciliteiten aanwezig met een driving range, putting green en chipping area. Wie het spel graag wil leren kan terecht op de golfschool. Tot slot is er een golfshop op het complex aanwezig.

Adresgegevens:

Golfbaan Ockenburg
Wijndaelerweg 125
2554 BZ Den Haag (Kijkduin)

 

Route

 

Banen in de buurt