Golfbanen in Overijssel

Overijssel staat bekend om haar vele natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en zelfs varen. Er zijn vlakke polders met kaarsrechte lijnen, beboste hoge stuwwallen met een vaak on-Nederlands aandoend reliëf, kleinschalige en besloten landschappen met slingerende wegen en eeuwenoude boerendorpen, open meren met grote rietvelden, bruisende beken en grote traag stromende rivieren.

Korting op greenfee in Overijssel

Hoe afwisselend het Overijsselse landschap is, zo ook de golfbanen in deze provincie. Greenfeebids.com heeft een selectie van golfbanen gelegen in de provincie Overijssel voor u gemaakt. Golfclub De Driene is een van de hoogstgewardeerde golfbanen en de course zit tussen een park- en een bosbaan in en wordt een aantal keer gekruisd door een beek wat zorgt voor uitdagende. Voor een kort maar zeker afwisselend rondje 9 holes, kunt u perfect terecht bij De Hooge Graven. Bekijk hier de mogelijkheden per baan en maak uw keuze; 

Via Greenfeebids.com koopt u eenvoudig greenfee's tegen gereduceerde tarieven. Maak eenmalig en gratis een account aan en u geniet direct al van de kortingen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het online kopen van uw greenfee's of wilt u een golfbaan toevoegen aan greenfeebids.com neem dan gerust contact met onze klantenservice op en we helpen u direct verder. 

Maak kennis met golfbanen in Overijssel en de rest van Nederland!