Golfbaan Prise d'Eau-Tilburg

Terug
 

Golfbaan Prise d'Eau-Tilburg

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Hotel, Buggy beschikbaar, Kleedkamers, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
27 holes Par 72 Parkbaan 6060 meter CR 71.5 SR 123
  9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 

Aanbiedingen

 

Informatie Golfbaan Prise d'Eau-Tilburg

Golfbaan Pise d’Eau ligt in het Brabantse Tilburg. Het ontwerp is van de hand van de Amerikaan Ronald Fream samen met Alan Rijks. De 27 holes van de golfbaan liggen in een mooie bosrijke omgeving. De baan heeft een A-status van de NGF en is een ware uitdaging voor iedere golfer.

Golfbaan Prise d’Eau: De holes
Zoals gezegd liggen de 27 holes van Golfbaan Prise d’Eau in een bosrijke omgeving. De drie lussen van de baan heten ‘De Blaak’, ‘De Sijsten’ en ‘De Leij’. Iedere speler die op de baan gespeeld heeft is uitermate tevreden over de kwaliteit van de greens. 9 van de 18 holes zijn nog relatief nieuw maar hebben in korte tijd al een volwassen uitstraling gekregen. Het onderhoud van de golfbaan is uitstekend.

Golfbaan Prise d"Eau: De faciliteiten
Het complex is voorzien van een korte oefenbaan. Je vindt er verder een grote en overdekte driving range met 24 plaatsen. Er zijn in totaal drie oefengreens om te werken aan je putting en chipping skills. Uniek aan de driving range zijn de twee unieke targets: 2 rugby doelen.

Het clubhuis biedt plaats aan een sfeervolle Gasterij. De kaart is er uitstekend te noemen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de exclusieve vergaderruimtes.

Adresgegevens :

Golfbaan Prise d’Eau
Gilzerbaan 400
5032 VC Tilburg
013-462 82 00

 

Route

 

Banen in de buurt