Golfbaan Rijswijk

Terug
 

/uploads/webshop/chipping area-4.JPG

 

Golfbaan Rijswijk

Provincie
Zuid-Holland
Spelen via:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
18 holes Par 71 Parkbaan 5687 meter CR 69.6 SR 119
9 holes
spelen vanaf
€ 25,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Rijswijk

Golfbaan Rijswijk is de thuisbasis van De Rijswijkse Golfclub. Deze club bestaat dit jaar 25 jaar. De club heeft de beschikking over een 18 holes golfbaan waar overigens ook gastspelers van harte welkom zijn. De NGF heeft deze baan voorzien van de NGF A-status. De baan is prima bereikbaar vanuit geheel Zuid-Holland.

Golfbaan Rijswijk: De holes
Golfbaan Rijswijk is zo aangelegd dat spelers tussen de holes geen grote afstanden hoeven te lopen. Alle holes zijn als het ware om het clubhuis heen aangelegd. Waar de eerste twee holes nog redelijk makkelijk zijn, wordt het vanaf de derde gelijk een lastige baan. Reden hiervoor zijn de vele waterhindernissen die zodanig neergelegd zijn dat ze altijd in de baan van je schot liggen. Het onderhoud op Golfbaan Rijswijk is verder uitstekend.

Golfbaan Rijswijk: De faciliteiten
Wat heeft Golfbaan Rijswijk te bieden qua faciliteiten? Ten eerste de oefen faciliteiten, deze zijn dik in orde. De driving range heeft voldoende afslagplaatsen en is ‘s avonds verlicht. Er is gelegenheid om het putten en chippen te oefenen. Het clubhuis is gezellig en is sfeervol. Je kunt er het hele jaar terecht voor een hapje en een drankje. Golfbaan Rijswijk heeft 4 pro’s die je willen helpen met het verbeteren van je spel.

Adresgegevens :

Golfbaan Rijswijk
Delftweg 58
2289 AL Rijswijk

 

Route

 

Banen in de buurt