Golfbaan Rosmalen

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-17.JPG

 

Golfbaan Rosmalen

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
9 holes Par 39 Parkbaan 1503 meter CR 57.8 SR 89
9 holes
spelen vanaf
€ 15,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Rosmalen

Gelegen in de gelijknamige plaats ligt Golfbaan Rosmalen. De baan heeft 9-holes en valt in de categorie klein maar fijn. Vanuit plaatsen als Den Bosch en Oss is Golfbaan Rosmalen binnen enkele minuten rijden te bereiken. De baan ligt op Landgoed Coudewater en wordt gekenmerkt door het mooie Brabantse landschap.

Golfbaan Rosmalen: De holes
De negen holes baan is netjes onderhouden. Sommige spelers typeren de baan als weinig afwisselend maar toch zitten er een aantal uitdagende holes bij. Zo is de zesde een par-3 hole waarbij je vanaf de tee geen goed zicht hebt op de vlag. Hole 9 is een vrij lange par-4 van 280 meter met een dogleg naar rechts en een lastig geplaatste waterpartij. Over het algemeen is Golfbaan Rosmalen een baan waar de meeste spelers kunnen werken aan het korte spel.

Golfbaan Rosmalen: De faciliteiten
Op Golfbaan Rosmalen tref je verschillende prima onderhouden oefenfaciliteiten. Er is een driving range en er is plek om aan je chipping en putting skills te werken. Het clubhuis is gezellig en voorzien van een bar waar je een drankje kan drinken. Wie golflessen wil volgen kan terecht bij twee kundige en vriendelijke golfpro’s.

Adresgegevens:

Golfbaan Rosmalen
Peter de Gorterstraat 11
5248 NS Rosmalen
Telefoon 073 – 599 59 01


 

Route

 

Banen in de buurt