Golfbaan Stippelberg-Bakel

Terug
 

Golfbaan Stippelberg-Bakel

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
Nationaal Golfpaspoort Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan Par 3/4,
 
18 holes Par 71 Linksbaan 5759 meter CR 71.5 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 60,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Stippelberg-Bakel

Golfbaan Stippelberg ligt op Landgoed de Stippelberg. Dit landgoed dankt zijn naam aan aan oude stuifduinen die als stippels in het landschap liggen. De golfbaan ligt ten zuiden van het gebied en heeft 18 holes. Naast de 18 holes is er ook een 9 holes par 3/4 baan. Golfbaan Stippelberg ligt in Bakel en is goed bereikbaar vanaf Eindhoven en Den Bosch.

Golfbaan de Stippelberg: De holes

De eerste en tweede negen holes zijn zeer verschillend. De eerste negen kun je bestempelen als een heidebaan en de tweede negen wordt vooral gekenmerkt door grote waterpartijen. De 18 holes zijn verdeeld in vier par-5′s, negen par-4′s en vijf par-3 holes. De beoordelingen van Golfbaan Stippelberg zijn zeer positief. Alle spelers zijn positief verrast door de afwisseling en de uitdaging die de baan te bieden heeft.

Golfbaan de Sstippelberg: De faciliteiten

De 18 holes zijn aangevuld met een 9-holes par 3/4. Het is een korte baan met een totale lengte van nog geen 2000 meter. Het complex is voorzien van twee oefengreens, twee chipping areas, een aantal oefenbunkers en een driving range.

In het clubhuis is een restaurant van uitmuntende kwaliteit gevestigd. Golfbaan Stippelberg biedt verschillende arrangementen aan om de golfsport te combineren met een heerlijk diner.

Adresgegevens Golfbaan Stippelberg

Hooizak 7
5761 RZ Bakel
Telefoon: 0492 – 82 00 20

 

 

Route

 

Banen in de buurt