Golfbaan Strijen

Terug
 

/uploads/webshop/ball marks-4.JPG

 

Golfbaan Strijen

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
9 holes Par 70 Polderbaan 5474 meter CR 69.9 SR 135
9 holes
spelen vanaf
€ 25,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Strijen

Golfbaan Strijen ligt in het gelijknamige Zuid-Hollandse plaatsje. De baan biedt plaats aan in totaal 9 holes. De NGF heeft deze baan een A-status gegeven. Golfclub Strijen heeft hier zijn thuisbasis. De baan is kleinschalig en dit komt zeker te goede aan de sfeer. Spelen op Golfbaan Strijen betekent een combinatie van genieten van de golfsport en mooie natuur.

Golfbaan Strijen: De holes
Zowel de beginnende als de gevorderde golfer komt goed aan zijn trekken op Golfbaan Strijen. Het betreft een polderbaan met enkele grote waterpartijen. De waterpartijen zijn zo geplaatst dat het lastig is om ze te ontwijken. De moeilijkste holes zijn op Golfbaan Strijen  hole 5, 7 en negen. Hole 5 en 7 door het water en hole negen door de lastige dogleg.

Golfbaan Strijen: De faciliteiten
Gastvrijheid staat voorop in het clubhuis van Golfbaan Strijen. In het clubhuis is een Brasserie gevestigd genaamd ‘Out of Bounds’. Vanaf het terras hebben de gasten uitzicht op de oefengreen. De oefengreen vormt samen met de driving range en de korte baan een uitstekende locatie om het golfspel te oefenen.

Adresgegevens Golfbaan Strijen
Molenwegje 2b
3281 CG Strijen

 

Route

 

Banen in de buurt