Golfbanen in Utrecht

De kleinste en meest centrale provincie van ons land Utrecht, biedt ruime mogelijkheden om heerlijk te golfen. Het kent een verscheidenheid aan landschappen zoals veenweidegebied rond Vinkeveen en Mijdrecht. Het Oosten van de provincie wordt doorsneden door de Utrechtste Heuvelrug. Tussen deze heuvelrug en de Rijn bevindt zich het Kromme-Rijngebied dat met zijn fruitteelt aansluit op de Betuwe aan de overkant van de rivier. de Noordoosthoek van de provincie wordt in beslag genomen door poldergebied van het Eemland. Kortom, genoeg te ontdekken in Utrecht!

Hoewel Utrecht qua oppervlakte de kleinste provincie van het land is, kent het een kleine 20 golfbanen. door de verschillende landschappen in Utrecht hebben we een selectie van golfbanen kunnen maken met een uiteenlopend karakter. Een van de best gewaardeerde golfbanen is golfclub 'De Pan', eenprachtige bosrijke 18 holes baan nabij Amersfoort. Of maak kennis met De Lage Vuursche, een uitdagende course waar het iedere hole weer goed nadenken is! 

Golfen met korting in Utrecht

Bekijk hieronder het volledige overzicht van golfbanen in Utrecht;

Bestel eenvoudig je greenfee's voor golfbanen in heel Nederland en geniet van aantrekkelijke kortingen! U maakt eenvoudig en eenmalig een account aan, dat bovendien gratis is, waardoor u greenfee';s tegen gereduceerde prijzen kunt bestellen. Kies het aantal greenfee's, de datum, de baan en de gewenste datum en betaal eenvoudig en veilig via IDeal of bankoverschrijving. U kunt vandaag nog op de baan staan! Heeft u vragen over de greenfee's of mist u een golfbaan op deze pagina? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen u graag verder. 

Golfbanen verkennen in Utrecht tegen scherpe greenfee prijzen!