Golfbaan Westwoud

Terug
 

Golfbaan Westwoud

Provincie
Noord-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 71 Polderbaan 5714 meter CR 69.6 SR 117
  9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 

Aanbiedingen

 

Informatie Golfbaan Westwoud

Naar eigen zeggen is golfbaan Westwoud de mooiste golfbaan boven het Noordzeekanaal. De baan heeft 18 holes en ligt tussen Hoorn en Enkhuizen in het West Friese Westwoud. De baan heeft twee gezichten. Aan de ene kant het kenmerkende West Friese landschap, open met veel wind. Aan de andere kant ook holes met de uitstraling van een bosbaan. Het is deze afwisseling die spelen op Golfbaan Westwoud zo interessant maakt.

Golfbaan Westwoud: De holes
Zoals we al noemden is Golfbaan Westwoud een baan met twee gezichten. De eerste 9 zullen voor de meeste spelers niet te moeilijk zijn om te bespelen. De tweede 9 zijn aangelegd op een voormalige vuilstortplaats. Hier zitten een aantal zeer uitdagende holes bij omdat er sprake is van hoogteverschillen.

Golfbaan Westwoud: De faciliteiten
Op Golfbaan Westwoud vindt je verschillende oefenfaciliteiten om je spel te kunnen verbeteren. Er is een drinving range, een chipping area en putting green. Restaurant Off Course biedt de mogelijkheid om te genieten van een sfeervol diner of gewoon een lekkere lunch. Het restaurant heeft tevens twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 40 personen.

 

Adresgegevens :

Golfbaan Westwoud
Zittend 19
1617 KS Westwoud
0228563128

 

Route

 

Banen in de buurt