Golfbaan Zeewolde

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Zeewolde.jpg

 

Golfbaan Zeewolde

Provincie
Flevoland
Spelen via:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Kleedkamers, Restaurant, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Oefenbaan Par 3/4, Chippingarea, Puttinggreen, Drivingrange,
 
27 holes Par 72 Parkbaan 6103 meter CR 72.6 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 
 

Informatie Golfbaan Zeewolde

In de Flevopolder, op korte afstand van Almere, ligt Golfbaan Zeewolde. Op het terrein tref je 27 wedstrijdholes, en een door Gerard Jol ontworpen par 3/4 baan. De baan heeft de uitstraling van een parkbaan en ligt midden in de natuur. Dit merk je bijvoordeeld door de grote verscheidenheid aan beplanting. De locatie van Golfbaan Zeewolde is vanuit het hele land binnen 2 uur te bereiken.

Golfbaan Zeewolde: De holes
De 27 holes op Golfbaan Zeewolde zijn te bespelen in 3 luscombinaties. Het ontwerp van de holes is klassiek, dat wil zeggen vlak met weinig ondulatie. De layout van de baan is ruim en er is voldoende afstand tussen de holes. Een nadeel hiervan is dat je soms tussen de holes een eindje moet lopen, maar storend is dit zeker niet.

Golfbaan Zeewolde: De faciliteiten
Wie wil oefenen is bij Golfbaan Zeewolde aan het goede adres. Je treft er een aantal zeer grote oefengreens aan. Uiteraard is er een driving range en een chipping area. Nagenieten van een ronde golf doe je in het clubhuis Golfrestaurant Zeewolde. Het restaurant heeft een ruime keuze aan heerlijke gerechten, maar je kunt er ook prima terecht voor een kop koffie of een biertje.

Adresgegevens :

Golfbaan Zeewolde
Golflaan 1
3896 LL Zeewolde
 

 

Route

 

Banen in de buurt