Golfbanen in Drenthe

Drenthe, een van de drie Noordelijke provincies, kent een rijke natuur. Drenthe bestaat voornamelijk uit zandgebieden en veengebieden langs de grenzen. Grote delen van de provincie worden gebruikt voor veeteelt en landbouwdoeleinden. Maar bovenal wordt Drenthe gelieerd aan haar beruchte Hunebedden natuurlijk.

De weidse en landelijke omgeving van Drenthe, in combinatie met kleine hoogteverschillen in het landschap bieden uitstekende voorwaarden voor een prachtige golfbaan. Drenthe telt dan ook een ruim aantal golfbanen die zeer de moeite waard zijn. Wilt u spelen voor uw handicap of een heerlijk ontspannen rondje golf op de Par 3 baan? In Drenthe vindt u de geschikte course voor ieder niveau. Hieronder staat een selectie van topgolfbanen in Drenthe.

Golfen met korting in Drenthe

Per golfbaan vindt u de specifieke eigenschappen, moeilijkheidsgraad en ligging. U maakt eenvoudig en gratis, eenmalig een account aan op Greenfeebids.com. Vervolgens kiest u uw gewenste baan en en aantal greenfees met korting en geniet u vandaag nog van een heerlijk rondje golf in Drenthe. Bekijk hieronder het volledige overzicht;

Mist u op deze pagina een golfbaan in Drenthe? Of heeft u vragen over het bestellen van uw greenfee? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Golfen met korting in Drenthe? Maak snel een gratis account aan op www.greenfeebids.com!