Golfbanen Nederland

Greenfeebids probeert een zo ruim mogelijke keuze te bieden in golfbanen in Nederland. Kwalitatief goede golfbanen zijn meer dan welkom om ons netwerk en het golfaanbod van Greenfeebids te vergroten. Greenfeebids biedt in samenwerking met golfbanen vrije en clubgebonden golfers de mogelijkheid om te golfen met korting.

De prijsreductie en de speelmogelijkheden voor golfers van Greenfeebids worden bepaald door de golfbaan. Met meer dan 2.000 nieuwsbriefleden en gemiddeld 50 unieke bezoekers per dag levert een vermelding op Greenfeebids.com verhoogde greenfee en horeca omzet op. Bovendien zorgen referenties en een goed bezochte baan voor extra exposure voor uw golfbaan.

Uw golfbaan op Greenfeebids.com?

Deelname aan Greenfeebids is zowel voor de golfer als de golfbaan kosteloos en mogelijk voor openbare en semi-private golfbanen in Nederland en in het buitenland. Wilt u meer informatie over deelname aan Greenfeebids? Klik hier voor meer informatie over de aanmelding van een golfbaan of neem contact op met een van onze accountmanagers.  Zou u graag een golfbaan toegevoegd zien aan ons aanbod of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Golfbanen Nederland

Golfbanen Drenthe
Golfbanen Flevoland
Golfbanen Friesland
Golfbanen Gelderland
Golfbanen Groningen
Golfbanen Limburg
Golfbanen Noord-Brabant
Golfbanen Noord-Holland
Golfbanen Overijssel
Golfbanen Utrecht
Golfbanen Zeeland
Golfbanen Zuid-Holland

Een druk bezette baan en verhoogde omzet, dat wil u toch ook voor uw golfbaan?


Greenfeebids.com geeft u een compleet overzicht van golfbanen in Nederland. Per provincie gecategoriseerd treft u deelnemende banen, waar hun Golf Aanbiedingen gepresenteerd worden. Het aanbod bestaat zowel uit greenfees tegen reguliere baanprijzen als greenfee aanbiedingen zodat goedkoop golfen voor iedereen mogelijk is.
In plaats van een Greenfee Veiling concept waar eerder golfveilingen aangeboden werden, is de overstap gemaakt naar een kassasysteem. De gewenste greenfee wordt gekozen, betaald en men kan de voucher direct verzilveren.


Waar speelt u aankomend weekend? Greenfeebids.com voor oneindig golfplezier!