Golfcentrum De Batouwe-Zoelen

Terug
 

Golfcentrum De Batouwe-Zoelen

Provincie
Gelderland
Spelen met:
EGA Handicap 36 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
27 holes Par 72 Parkbaan 5552 meter CR 69.4 SR 114
9 holes
spelen vanaf
€ 33,-
 
 
 

Informatie Golfcentrum De Batouwe-Zoelen

Golfcentrum de Batouwe is een zeer groot golfcomplex in Gelderland. Vanuit Utrecht en Nijmegen is de golfbaan uitstekend te bereiken. Het golfcomplex biedt plaats aan maar liefst 27 holes, verdeeld over 3 banen. In Zoelen tref je de 9-holes van Perengaard, Appelgaard en Kersengaard. Alsof dit nog niet genoeg is heeft het centrum ook een 9-holes par3/4 baan.

Golfcentrum de Batouwe: De holes
Zoals gezegd zijn er drie negen holes banen. Wanneer je een ronde speelt op Golfcentrum de Batouwe heb je de keuze uit 3 verschillende lussen om te spelen: Perengaard/Appelgaard, Appelgaard/Kersengaard en Kersengaard/Perengaard. Bij het ontwerp van de baan is optimaal gebruik gemaakt van de omgeving. Dit heeft er in geresulteerd dat gedeelte met hoogteverschillen en een gedeelte dat vlakker is. Door de brede opzet van de baan zullen zowel beginnende als gevorderde golfers aan hun trekken komen.

Golfcentrum De batouwe: De faciliteiten
Golfcentrum de Batouwe heeft een leuke negen holes par3/4 baan. Ook vindt je er diverse oefenfaciliteiten zoals een chipping green, een putting green, oefenbunkers en een grote driving range. Uiteraard kun je er in het Grand Café terecht voor een versnapering. Het restaurant is volledig in landhuisstijl ingericht.

Adresgegevens Golfcentrum de Batouwe
Oost Kanaalweg 1
4011 LA Zoelen
Tel.0344-624370

 

Route

 

Banen in de buurt