Golfclub Broekpolder-Vlaardingen

Terug
 

Golfclub Broekpolder-Vlaardingen

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
EGA Handicap 28
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 6010 meter CR 71.7 SR 125
9 holes
spelen vanaf
€ 85,-
 
 
 

Informatie Golfclub Broekpolder-Vlaardingen

Golfbaan Broekpolder is een baan van uitstekend niveau. In het Zuid-Hollandse Vlaardingen liggen 18 holes met een NGF A-status. Het is een polderbaan die gekenmerkt wordt door het typische Hollandse landschap. Leuk is ook dat de baan een onderdeel uitmaakt van de European Ladies Tour.


Golfbaan Broekpolder: De holes

De moeilijkheidsgraad van Golfbaan Broekpolder zit hem vooral in de lengte van de holes. De fairways van de baan hebben een open karakter. Je vindt er verschillende grote waterpartijen voorzien van een rietkraag. Er zijn enkele zeer uitdagende par-3 holes De baan ligt er over het algemeen perfect bij qua onderhoud. De greens zijn snel.


Golfbaan Broekpolder: De faciliteiten

Van hetzelfde hoge niveau als de golfbaan is Restaurant Broekpolder. Je vindt er een kleine kaart maar je kunt er uiteraard ook uitgebreid dineren. Het clubhuis is multifunctioneel inzetbaar en ook te gebruiken voor recepties, feesten en vergaderingen. De golffaciliteiten zijn ook prima verzorgd. Er is een golfschool en er zijn voldoende oefenfaciliteiten op Golfbaan Broekpolder.


Adresgegevens:

Golfbaan Broekpolder

Watersportweg 100
3138 HD Vlaardingen
 

Route

 

Banen in de buurt