Golfclub De Breuninkhof-Busslo

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-De-Breuninkhof.jpg

 

Golfclub De Breuninkhof-Busslo

Provincie
Gelderland
Spelen met:
Clubhandicap 54 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
9 holes Par 36 Parkbaan 2980 meter CR 72 SR 139
9 holes
spelen vanaf
€ 25,-
 
 
 

Informatie Golfclub De Breuninkhof-Busslo

In een prachtige natuurlijke omgeving nabij Apeldoorn ligt Golfbaan de Breuninkhof. Golfbaan de Breuninkhof in Bussloo heeft 9-holes en is in het bezit van een A-status. De ontvangst is gastvrij en de greenfeetarieven  zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Golfbaan de Breuninkhof: De holes
Afwisseling is het woord wat het beste van toepassing is op deze baan. Het is een mooie afwisseling van parkholes, weideholes en bosholes. Verschillende waterpartijen maken de baan niet makkelijk te bespelen

De baan is vrij recht toe recht aan. De meeste fairways zijn recht met weinig doglegs. Recht slaan is dus een absolute must bij het spelen op Golfbaan de Breuninkhof. Tijdens het spelen krijg je op verschillende momenten de gelegenheid te genieten van mooie plaatjes die de omgeving te bieden heeft.

Golfbaan de Breuninkhof: De faciliteiten
Golfbaan de Breuninkhof heeft naast de negen holes baan met een A-status een korte par-3 baan om te werken aan het verbeteren van je spel. Verder zijn er oefenfaciliteiten aanwezig in de vorm van een driving range, een putting green en een chipping area. Na het spelen kun je in het clubhuis terecht voor een hapje en een drankje. Ook is het terrein voorzien van een golfshop met alle bekende merken.

Adresgegeven Golfbaan de Breuninkhof
Bussloselaan 6
7383 RP Bussloo 
Telefoon: 0571-261955

 

Route

 

Banen in de buurt