Golfclub De Compagnie-Veendam

Terug
 

Golfclub De Compagnie-Veendam

Provincie
Groningen
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 6000 meter CR 72.4 SR 133
  9 holes
spelen vanaf
€ 32.50
 
 

Aanbiedingen

 

Informatie Golfclub De Compagnie-Veendam

Golfbaan de Compagnie ligt in Veendam, in het noordoosten van Nederland. Het is een gastvrije golfbaan die 7 dagen per week geopend is voor greenfeespelers. Het is niet nodig om starttijden te reserveren op Golfbaan de Compagnie. Er zijn vele verschillende toernooien en wedstrijden op de baan, dus greenfeespelers doen er wel verstandig aan om de kalender op de website te bekijken alvorens richting Veendam te gaan.

Op Golfbaan de Compagnie tref je 18 prachtige holes aan. De baan heeft de A-status en zal voor de meeste spelers zeker niet gemakkelijk zijn.

Golfbaan de Compagnie: De holes
De eerste 9 op Golfbaan de Compagnie tref je op bijna alle holes waterhindernissen. Een goed course management is hiermee dus noodzakelijk. De eerste negen  zijn al een tijd geleden aangelegd waardoor de begroeiing inmiddels compleet is. Hierdoor geven de eerste negen soms het gevoel van een heuse bosbaan.

De tweede 9 van Golfbaan de Compagnie zijn aangelegd in 2006. Dit geeft de holes de uitstraling en het gevoel van een golflinks. Een open karakter waar de wind vaak vrij spel heeft. Gemakkelijk is de baan zeker niet. De vele waterpartijen op alle 18 holes zorgen ervoor dat een extra setje golfballen voor de meeste spelers geen overbodige luxe zal zijn.

Golfbaan de Compagnie: De faciliteiten
Voor de beginnende spelers is er op het terrein van Golfbaan de Compagnie een leuke 9 holes par-3 baan aangelegd.

Het clubhuis is prachtig geplaatst en beidt een mooi uitzicht op de golfbaan. Alle denkbare facilitieiten zijn aanwezig in het clubhuis. Ruime kleedkamers met kluisjes, vergaderkamers en opbergruimten.

Op de eerste verdieping zit een café en restaurant. Na het spelen kunt u hier prima terecht voor een hapje en een drankje. Het uitzicht op de rest van het golfcomplex is er schitterend.

Golbaan de Compagnie heeft de beschikking over verschillende oefenfaciliteiten, waaronder een driving range over een grote vijver met floatballs, chipping area en putting green.

Adresgegevens
Golfbaan de Compagnie
Golflaan 1
9646 DS Veendam

Voor een goede start van een geslaagde golfdag: Lees de reserveringsinstructies op de voucher!

Route

 

Banen in de buurt