Golfclub De Dommel-Michielgestel

Terug
 

/uploads/webshop/vlag-2.JPG

 

Golfclub De Dommel-Michielgestel

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
EGA Handicap 30
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
18 holes Par 47 Bosbaan 3754 meter
9 holes
spelen vanaf
€ 85,-
 
 
 

Informatie Golfclub De Dommel-Michielgestel

In het Brabantse St. Michielsgesteld ligt Golfbaan de Dommel. De baan is aangelegd op het landgoed Zegenwerp en heeft een lange historie. Al in 1929 is er een begin gemaakt met de aanleg van de eerste negen holes. Vele jaren later zijn er plannen om de golfbaan uit te breiden naar 18 holes. Golfbaan de Dommel is een echte bosbaan met licht glooiende holes.

Golfbaan de Dommel: De holes
In de loop van de geschiedenis is er het nodige aan de baan veranderd. Het karakter van de baan is echter wel bewaard gebleven. De holes hebben over het algemeen vrij smalle fairways. Mocht je echter een fairway missen vindt je de bal meestal vrij gemakkelijk terug. Golfers die Golfbaan de Dommel bezoeken zijn allemaal positief verrast door de afwisseling en de uitdaging die de baan te bieden heeft.

Golfbaan De Dommel:De faciliteiten
De Brabantse gezelligheid en gastvrijheid merk je het best als je in het clubhuis terecht komt. Een team van vriendelijke medewerkers heet je van harte welkom. Je kunt er terecht voor een drankje of een uitgebreid diner. Op het complex vindt je prima oefenfaciliteiten. Je kan terecht op de driving range, de putting green en de chipping area. Golfequipment van uitstekende kwaliteit koop je in de golfshop.

Adresgegevens:

Golfbaan de Dommel
Zegenwerp 12
5271 NC St. Michielsgestel
Tel: 073 5512316

 

Route

 

Banen in de buurt