Golfclub De Hoek-Diepenveen

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-De-Hoek.jpg

 

Golfclub De Hoek-Diepenveen

Provincie
Overijssel
Voorzieningen:
Restaurant, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5889 meter CR 70.3 SR 121
9 holes
spelen vanaf
€ 60,-
 
 
 

Informatie Golfclub De Hoek-Diepenveen

De Sallandsche Golfclub De Hoek bestaat al vele jaren. Ruim 75 jaar geleden werd de club opgericht. De club heeft niet vanaf de start een golfbaan gehad, men begon op een soort oefenveld. Na vijf jaar werd er voor het eerst een negen holes baan aangelegd. Het duurde tot 1989 voordat de baan werd uitgebreid naar 18 holes. De Sallandsche Golfclub ligt in Diepenveen en ligt vlakbij Deventer en Apeldoorn.

Sallandsche Golfclub De Hoek: De holes
De Sallandsche Golfclub is een echte bosbaan. De tweede negen holes, die in 1989 zijn aangelegd hebben een iets meer open karakter. De meeste spelers vinden de eerste negen een mooiere uitstraling hebben en vinden de tweede negen wat eentoniger. In werkelijkheid zijn de tweede negen nog best lastig door hun lengte. Het is lastig om in deze baan uit de rough te spelen omdat het gras vrij hoog is.

Sallandsche Golfclub De Hoek: De faciliteiten
Alle wenselijke faciliteiten zijn aanwezig op de Sallandsche Golfclub. In het clubhuis is een goed restaurant gevestigd en het personeel is zeer vriendelijk. Er is een golfshop op het complex en je kunt lessen nemen in de golfschool. In de directe omgeving van de Sallandsche Golfclub liggen verschillende hotels die het mogelijk maken om een dagje golfen te combineren met een overnachting.

Adresgegevens :

Sallandsche Golfclub De Hoek
Golfweg 2
7431 PR Diepenveen

 

Route

 

Banen in de buurt