Golfclub De Pan-Bosch en Duin

Terug
 

/uploads/webshop/Bal-1.JPG

 

Golfclub De Pan-Bosch en Duin

Provincie
Utrecht
Spelen met:
EGA Handicap 24
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5701 meter CR 71 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 100,-
 
 
 

Informatie Golfclub De Pan-Bosch en Duin

Golfbaan de Pan ligt in Bosch en Duin even buiten Utrecht. Het is een 18 holes golfbaan. De baan is het thuis van Golfclub de Pan. Het ontwerp is van Colt. Deze beroemde golfbaanarchitecte weet wat het is om een afwisselende golfbaan aan te leggen. Je vindt er verschillende natuurlijke kenmerken zoals heide, hoogteverschillen en zandverstuivingen.

Golfbaan De Pan: De holes
De 18 holes van Golfbaan de Pan ademen historie. De baan is ontworpen in 1928. Het is een bosbaan die is aangelegd in een prachtig glooiend landschap. Vooral de afslag vraagt veel precisie. De fairways zijn over het algemeen goed te bespelen en het behalen van een goede score behoort zeker tot de mogelijkheden. De greens hebben veel hoogteverschillen waardoor ze soms lastig te lezen zijn.

Golfbaan De Pan: De faciliteiten
Naast de prachtige golfbaan heeft Golfbaan de Pan verschillende goed verzorgde oefenfaciliteiten. Er is een driving range en er is een mogelijkheid om aan je putting en chipping vaardigheden te werken. Het clubhuis is voorzien van een restaurant waar je kunt nagenieten van je ronde.

Adresgegevens:

Golfbaan de Pan
Amersfoortseweg 1
3735 LJ Bosch en Duin
T: 030 6969120

 

Route

 

Banen in de buurt