Golfclub Grevelingenhout-Bruinisse

Terug
 

Golfclub Grevelingenhout-Bruinisse

Provincie
Zeeland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie
Voorzieningen:
Wi-Fi, Restaurant, Buggy beschikbaar, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Oefenbaan, Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 5931 meter CR 70.9 SR 125
9 holes
spelen vanaf
€ 37.50
 
 
 

Informatie Golfclub Grevelingenhout-Bruinisse

Golfbaan Grevelingenhout
Golfbaan Grevelingenhout is een 18 holes par-72 baan in het Zeeuwse Bruinisse. Spelers op Golfbaan Grevelingenhut begeven zich in een oase van rust en natuur. De ligging, pal naast het Grevelingenmeer, is uniek. De baan ligt omringd door een fraai woongebied met vrijstaande huizen en villa’s. Bossen en waterpartijen vormen de grens tussen golfbaan en woongebied.

Golfbaan Grevelingenhout: De holes
De 18-holes wedstrijdbaan heeft een A-status en wordt door de meeste mensen omschreven als een parkbaan met veel water. De lay out van de baan zorgt ervoor dat de holes op Golfbaan Grevelingenhout vrij dicht bij elkaar liggen.

De eerste hole is meteen een hole waarbij een precisie afslag nodig is omdat de fairway aan de smalle kant is. De lengte van de hole valt mee waardoor het niet eens per se nodig is om met de driver af te slaan.

De 18e hole heeft een opvallend grote green, die gedeeld wordt met de 9e hole.

Golfbaan Grevelingenhout: De faciliteiten
Naast de 18-holes wedstrijdbaan is het mogelijk om te spelen op de 9-holes par-3 baan. De lengte van de holes varieert tussen de 50 en 130 meter. Laat de lengte van de baan je niet verrassen, je treft er enkele bunkers en strategishe beplanting aan. Ook hier is dus voldoende uitdaging te vinden op Golfbaan Grevelingenhout.

Golfbaan Grevelingenhout heeft alle voorzieningen die je bij een clb van deze status mag verwachten. Uiteraad is er een drinving range, een chipping area en een putting green aanwezig.

Je wordt altijd zeer hartelijk ontvangen in het clubhuis annex restaurant. De kaart is er van uitstekende kwaliteit. Ook niet-golfers kunnen dus genieten op Golfbaan Grevelingenhout. Er is tevens een mogelijkheid tot vergaderen, dus ook voor bedrijfsdagen is Golfbaan Grevelingenhout een echte aanrader.

 

Adresgegevens Golfbaan Grevelingenhout
Oudendijk 3
4311 NA Bruinisse


 

Route

 

Banen in de buurt