Golfclub Hoog Vaals

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-9.JPG

 

Golfclub Hoog Vaals

Provincie
Limburg
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Puttinggreen, Oefenbaan,
 
9 holes Par 29 Bosbaan 1408 meter CR 56.9 SR 97
9 holes
spelen vanaf
€ 20,-
 
 
 

Informatie Golfclub Hoog Vaals

Op een schitterende locatie in Limburg dicht bij het 3 landen punt ligt Golfbaan Hoog Vaals. De thuisbasis van Golfclub Hoog Vaals heeft 9 holes. De NGF heeft de baan een C-status gegeven. De baan is ideaal voor beginnende spelers, maar door de waterhindernissen zullen ook spelers met meer ervaring genoeg uitdaging vinden.

Golfbaan Hoog Vaals: de holes

Golfbaan Hoog Vaals is niet al te lang. De baan is perfect voor het oefenen van je korte spel. Holes die er qua moeilijkheid uitspringen zijn hole 2 en hole 6. De par-4 tweede heeft een scherpe dogleg naar links waarbij je de afslag over twee waterpartijen moet zien te krijgen. De par-3 zesde is een korte hole, waar de green bewaakt wordt door een waterpartij en twee bunkers aan weerszijden.

De faciliteiten

Golfbaan Hoog Vaals heeft een gastvrij clubhuis waar je goed kunt bijkomen van je ronde golf. Er is een golfshop aanwezig waar u spullen tegen zeer scherpe prijzen kunt kopen. Regelmatig worden er op de baan golfclinics georganiseerd waarbij je een Golfvaardigheidsbewijs kan halen. Verder is er een driving range en zijn er een aantal oefenholes.

Adresgegevens Golfbaan Hoog Vaals

Eschberg 11a
6291 NK Vaals

 

 

Route

 

Banen in de buurt