Golfclub Landgoed Nieuwkerk-Goirle

Terug
 

Golfclub Landgoed Nieuwkerk-Goirle

Provincie
Noord-Brabant
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 36 Parkbaan 5767 meter CR 70.7 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 24,-
 
 
 

Informatie Golfclub Landgoed Nieuwkerk-Goirle

Golfbaan Landgoed Nieuwkerk ligt in het Brabantse Goirle. In 1992 werd een start gemaakt met de aanleg van deze 9-holes baan. Niet alleen 9 mooie holes, maar alle faciliteiten die een golfcomplex compleet maken zijn er bij gekomen. De baan ligt ´diep´ in het zuiden vlak tegen de Belgische grens en heeft van de NGF een A-status gekregen.

Golfbaan Landgoed Nieuwkerk: De holes
Golfbaan Landgoed Nieuwkerk is een combinatie van een park en een bosbaan en is ontworpen door de Brit Martin Hawtree. De baan heeft prachtige fairways, een aantal lastige waterhindernissen en zeer lastige greens door de behoorlijke hoogteverschillen. De gehele baan is omringd door bos waardoor je echt het gevoel hebt midden in de natuur te zijn.

Golfbaan Landgoed Nieuwkerk: De faciliteiten
Wie na het spelen wil nagenieten kan terecht in het gezellige clubhuis van Golfbaan Landgoed Nieuwkerk. Je kunt er genieten van een lunch of een uitgebreid diner. Wie wil kennismaken met het golfspel kan lessen nemen en zijn baanpermissie halen. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten aanwezig, waaronder een driving range en een plek om te putten en te chippen.

Adresgegevens :

Golfbaan Landgoed Nieuwkerk
Nieuwkerksedijk Zuid 50
5051 DD Goirle

 

Route

 

Banen in de buurt