Golfclub Oostbrug

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-13.JPG

 

Golfclub Oostbrug

Provincie
Zeeland
Spelen met:
Clubhandicap 45
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 73 Parkbaan 6135 meter CR 73.8 SR 139
9 holes
spelen vanaf
€ 37.50
 
 
 

Informatie Golfclub Oostbrug

Golfbaan Oostburg is een 18 holes golfbaan in Zeeuws-Vlaanderen. De golfbaan is hierdoor ook prima bereikbaar vanuit de Belgische plaatsen Brugge en Gent. De NGF heeft de golfbaan voorzien van de A-status. De baan is tevens de thuisbasis van Golfbaan Oostburg, een actieve en gezellige vereniging die werd opgericht in 1986.

Golfbaan Oostburg: de holes
De holes op Golfbaan Oostburg zien er niet alleen prachtig uit, ze vergen ook het één en ander van de speler. De holes hebben de uitstraling van een parkbaan. Op veel plekken kom je waterpartijen die het spelen op deze baan leuk en afwisselend houden. De greens en fairways worden uitstekend onderhouden op Golfbaan Oostburg.

De faciliteiten
Het clubhuis van Golfbaan Oostburg is schitterend en heeft een zeer authentieke uitstraling. Op verschillende plekken in restaurant ‘The Fairway’ heb je zicht op de golfbaan. Je kunt er heerlijk eten en drinken. Golfbaan Oostburg heeft een ruim opgezette golfshop en een golfschool met kundige pro’s. De locatie is tevens te gebruiken als vergaderlocatie en is ook af te huren voor feesten en partijen.

Adresgegevens Golfbaan Oostburg
Brugsevaart 10
4501 NE Oostburg

-

Route

 

Banen in de buurt