Golfclub Toxandria-Molenschot

Terug
 

/uploads/webshop/putting area-4.JPG

 

Golfclub Toxandria-Molenschot

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
EGA Handicap 24
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5834 meter CR 70.2 SR 131
9 holes
spelen vanaf
€ 85,-
 
 
 

Informatie Golfclub Toxandria-Molenschot

Golfbaan Toxandria is de thuisbasis van Golfclub Toxandria die werd opgericht in 1928. Een rijke geschiedenis dus, want dit was de eerste baan in Brabant. De baan biedt plaats aan 18 holes en is te typeren als een echte bosbaan. De baan ligt in Molenschot, een plaatje even buiten Breda, en is uitstekend bereikbaar vanaf Breda en Tilburg.

Golfbaan Toxandria: De holes
Golfbaan Toxandria is een echte bosbaan. Het onderhoud van de baan is het bewijs dat deze baan al jaren tot de top van Nederland behoort. Een goed coursemanagement is van groot belang. Op veel van de par-4 holes is het verstandig om vanaf de tee een draw of een fade te spelen. Op de fairway blijven is heel belangrijk omdat het niet gemakkelijk is om vanuit de rough te spelen. De ´thuiskomst´ op de 18e is fantastisch. De hole eindigt voor het mooie terras van het clubhuis.

Golfbaan Toxandria: De faciliteiten
De faciliteiten op Golfbaan Toxandria zijn top. Er is een driving range, er is ruimte om te putten en te chippen. Er is ook een korte baan voor wie geen zin heeft om de volledige 18 holes te lopen of gewoon aan zijn korte spel te werken. Het clubhuis heeft een geweldig terras en heeft bovendien een restaurant waar je heerlijk kunt eten en drinken. Wie nieuwe golfspullen nodig heeft kan terecht in de proshop op het complex.

Adresgegevens:

Golfbaan Toxandria
Veenstraat 89
5124 NC Molenschot

 

Route

 

Banen in de buurt