Golfclub Wouwse Plantage-Bergen op Zoom

Terug
 

/uploads/webshop/ball marks-3.JPG

 

Golfclub Wouwse Plantage-Bergen op Zoom

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5896 meter CR 71.3 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 40,-
 
 
 

Informatie Golfclub Wouwse Plantage-Bergen op Zoom

Golfbaan Wouwse Plantage ligt in het Brabantse Bergen op Zoom in wordt gezien als één van de mooiste banen van Nederland. De baan heeft 18 holes en heeft de NGF A-status. Golfclub Wouwse Plantage is opgericht in 1973. Hiermee behoort het tot één van de oudste van Nederland. De ligging is in een rustig en bosrijk gebied, aan de rand van het Landgoed Wouwse Plantage.

Golfbaan Wouwse Plantage: De holes
De afwisseling op de holes van Golfbaan Wouwse Plantage is groot. De speler vindt er een gevarieerd landschap van bos, duinen, zandverstuivingen en parkachtige gedeelten. De holes zijn glooiend en hierdoor soms lastig te bespelen. De golfer wordt getest op zijn vermogen om recht en precies te slaan. De eerst 5 holes op Golfbaan Wouwse Plantage liggen in het bos, vervolgens speelt de speler een aantal parkholes om weer af te sluiten met een paar bosholes.

Golfbaan Wouwse Plantage: De faciliteiten
Brasserie Greenview is het restaurant op Golfbaan Wouwse Plantage. Het uitzicht vanuit de brasserie op een paar van de holes is geweldig. De ontvangst is er hartelijk en de bezoekers krijgen een flinke dosis typische Brabantse gezelligheid. Er is een ruime driving range op het terrein aanwezig met 16 afslagplaatsen, waarvan er 10 overdekt zijn. Ook de andere oefenfaciliteiten zijn prima in orde. Bovendien vindt je op Golfbaan Wouwse Plantage een golfschool.

Adresgegevens :

Golfbaan Wouwse Plantage
Zoomvlietweg 66
4624 RP Bergen op Zoom

 

Route

 

Banen in de buurt