Golfclub Zeegersloot-Alphen a/d Rijn

Terug
 

Golfclub Zeegersloot-Alphen a/d Rijn

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
NGF-Golfbaanpermissie Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 5760 Parkbaan 5760 meter CR 70.3 SR 129
9 holes
spelen vanaf
€ 50,-
 
 
 

Informatie Golfclub Zeegersloot-Alphen a/d Rijn

In Alphen aan de Rijn vindt je Golfbaan Zeegersloot. De golfbaan heeft 18 holes verdeeld over 2 golfbanen. De baan is de thuisbaan van Golfclub Zeegersloot. Veel mensen vinden dit de baan in de regio Leiden met de beste prijs/kwaliteitverhouding. De NGF heeft Golfbaan Zeegersloot beloond met een A-status.


Golfbaan Zeegersloot: De holes

De 18 holes van Golfbaan Zeegersloot bieden genoeg variatie die de baan interessant maken om meerdere malen te spelen. De eerste en tweede negen holes verschillen nogal qua karakter. De Griend baan is een polderbaan met voornamelijk waterhindernissen. De Heuvel baan heeft meer de uitstraling van een bosbaan met enkele interessante hoogteverschillen. De meeste spelers vinden de negen holes met hoogteverschillen het meest interessant om te spelen.


Golfbaan Zeegersloot: De faciliteiten

Je kunt 7 dagen per week terecht in restaurant Mangerie de Zeeger. Het restaurant is prima en heeft een mooi uitzicht over de golfbaan. De locatie is tevens te gebruiken als vergaderlocatie of voor het organiseren van feesten en partijen. Golfschool Het Groene Hart heeft enkele vriendelijke en ervaren pro’s die je graag helpen bij het verbeteren van je spel. Het complex is verder voorzien van uitstekende oefenfaciliteiten.
Adresgegevens Golfbaan Zeegersloot

Kromme Aarweg 5
2403 NB Alphen a/d Rijn
 

Route

 

Banen in de buurt