Golfpark De Biltse Duinen-Bilthoven

Terug
 

/uploads/webshop/putting area-8.JPG

 

Golfpark De Biltse Duinen-Bilthoven

Provincie
Utrecht
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 27 Par-3 baan 1200 meter CR 50.4 SR 72
9 holes
spelen vanaf
€ 11.50
 
 
 

Informatie Golfpark De Biltse Duinen-Bilthoven

Golfbaan de Biltse Duinen is een negen holes golfbaan in Bilthoven. De baan ligt op korte afstand van Utrecht en Amersfoort. De baan heeft een NGF C-status. Golfbaan de Biltse Duinen is de thuisbasis van Golf & Country Club De Biltse Duinen. Deze leuke club is opgericht in 1996.

Golfbaan De Biltse Duinen: De holes
Golfbaan de Biltse Duinen heeft in totaal negen par-3 holes. Er zijn enkele korte en een paar langere holes. De langere holes zijn erg lastig. Dit komt vooral omdat de greens op deze holes aan de kleine kant zijn. Precisie is dus noodzakelijk. De omgeving is heel aantrekkelijk. Er zijn verschillende bospartijen. Vooral voor beginnende spelers en spelers die aan hun korte spel willen werken is het leuk om te spelen op Golfbaan de Biltse Duinen.

Golfbaan De Biltse Duinen: De faciliteiten
Golfbaan de Biltse Duinen heeft veel faciliteiten in huis voor een leuke ontspannen middagje golf. Je kunt er oefenen op de driving range of de oefengreen. Als je de negen holes bedwongen hebt kun je ontspannen bijkomen in het leuke clubhuis. Er is een golfschool aanwezig met kundige pro’s.

Adresgegevens :

Golfbaan de Biltse Duinen
Burgemeester van der Borchlaan 6
3722 GZ Bilthoven

 

Route

 

Banen in de buurt