Golfpark Wilnis

Terug
 

/uploads/webshop/IMG_2736-21.JPG

 

Golfpark Wilnis

Provincie
Utrecht
Spelen met:
Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan, Golfschool,
 
18 holes Par 70 Polderbaan 5636 meter CR 69.6 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 25,-
 
 
 

Informatie Golfpark Wilnis

Golfpark Wilnis in de provincie Utrecht is een 18 holes golfbaan waarvan de tweede negen pas kort geleden in gebruik is genomen. Golfbaan Wilnis is de thuisbasis van Golfclub Veldzijde. De baan heeft van de NGF een A-status ontvangen. De centrale ligging van het golfpark zorgt ervoor dat de baan uitstekend bereikbaar is vanuit Amsterdam en Utrecht.

Golfpark Wilnis: De holes
Op golfbaan Wilnis tref je alles wat je als golfer graag wilt zien. De baan is voorzien van mooie waterpartijen, veraderlijke hoogteverschillen en uitstekende fairways. Dit alles in het decor van een prachtig polderlandschap.

Gerard Jol is de architect van de golfbaan die in zijn totaliteit 5859 meter lang is. Omdat een deel van de golfbaan pas recent is aangelegd is er het verschil tussen het oude en het nieuwe gedeelte van golfbaan Wilnis vrij groot. De golfbaan biedt hierdoor wel voldoende afwisseling.

Golfpark Wilnis: De faciliteiten
Op het terrein van Golfpark Wilnis is een drivingrange aangelegd, er is een puttinggreen, een chippinggreen en twee golfprofessionals waar je het spel van kunt leren. Voor mensen die willen oefenen of geen tijd hebben om de volle 18 holes te lopen kun je terecht op de par-3 baan. De horeca is ook goed verzorgd door de aanwezigheid van Restaurant Veldzijde.

Adresgegevens:

Golfbaan Wilnis
Bovendijk 16-a
3648 NM Wilnis
Telefoon: 0297 – 287347

 

Route

 

Banen in de buurt