Golfsociëteit De Lage Vuursche-Den Dolder

Terug
 

/uploads/webshop/IMG_2736-001.JPG

 

Golfsociëteit De Lage Vuursche-Den Dolder

Provincie
Utrecht
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 71 Parkbaan 6038 meter CR 71.9 SR 134
9 holes
spelen vanaf
€ 137.50
 
 
 

Informatie Golfsociëteit De Lage Vuursche-Den Dolder

Golfbaan de Lage Vuursche is een 18 holes baan in het topsegment. De greenfeeprijs is fors maar hiervoor krijg je dan ook een bijzonder golfervaring. De baan heeft een centrale ligging in Den Dolder en is goed te bereiken vanuit plaatsen als Utrecht en Soest. De baan is de thuisbasis van Golfsocieteit de Lage Vuursche.

Golfbaan De Lage Vuursche: De holes
Afwisseling is het sleutelwoord op de holes van Golfbaan de Lage Vuursche. Iedere hole heeft een geheel eigen karakter en biedt zijn eigen hindernissen. Alle holes worden prima onderhouden wat resulteert in schitterende fairway en perfect gemaaide greens. De greens zijn over het algemeen vlak waardoor uitholen voor de meeste spelers geen probleem zal zijn.

Golfbaan De Lage Vuursche: De faciliteiten
De faciliteiten op Golfbaan de Lage Vuursche zijn van dezelfde uitzonderlijke klasse als de golfbaan. Het clubhuis is chique en heeft een zeer goed restaurant. Ook de oefenfaciliteiten zijn van een niveau wat je in Nederland maar zelden tegenkomt. Er is een golfshop aanwezig en natuurlijk mag de golfschool ook niet ontbreken.

Adresgegevens :

Golfbaan de Lage Vuursche
Dolderseweg 262
3734 BS Den Dolder

 

Route

 

Banen in de buurt