Golfvereniging Albatross-Prinsenbeek

Terug
 

/uploads/webshop/Golfvereniging-Albatross.jpg

 

Golfvereniging Albatross-Prinsenbeek

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
9 holes Par 35 Parkbaan 2750 meter CR 68.6 SR 129
9 holes
spelen vanaf
€ 40,-
 
 
 

Informatie Golfvereniging Albatross-Prinsenbeek

Golfbaan Albatross ligt in de gemeente Breda en heeft 9-holes. De architect van de baan is Alan Rijks. De baan is gelegen op het landgoed Bosdal. Golfbaan Albatross is een echte parkbaan waarvan de holes mooi rond het clubhuis zijn gesitueerd. De baan heeft de NGF A-status. Golfclub Albatross is opgericht in 1987.

Golfbaan Albatross: De holes
Zoals gezegd is Golfbaan Albatross een echte parkbaan. Je vindt er vele mooie waterpartijen en mooie houtwallen. Het geheel geeft een mooie aanblik. De 9 holes liggen als een klaverblad om het clubhuis. Alhoewel het geen hele moeilijke baan is komt goed course management zeker goed van pas. De fairways worden goed onderhouden maar als je eenmaal buiten de fairway slaat is het moeilijk herstellen door de lastige rough.

Golfbaan Albatross: De faciliteiten
De baan heeft een leuk clubhuis waar je als het ware constant omheen speelt. In het clubhuis kun je uitstekend eten en drinken en het is er sfeervol ingericht. Wie wil oefenen kan terecht op de oefengreen, waar je kan werken aan je chipping, putting  skills. Verder is er een driving range aanwezig.

Adresgegevens :

Golfbaan Albatross
Weimersedreef 19
4841 KG Prinsenbeek

 

Route

 

Banen in de buurt