Golfvereniging De Dorpswaard-Kerkdriel

Terug
 

Golfvereniging De Dorpswaard-Kerkdriel

Provincie
Gelderland
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Puttinggreen, Golfschool,
 
9 holes Par 36 Polderbaan 2977 meter CR 71.1 SR 133
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Golfvereniging De Dorpswaard-Kerkdriel

Golfbaan de Dorpswaard is gelegen aan het water vlak boven Kerkdriel in Gelderland. In de uiterwaarden van de Maas kunt u iedere hole tweemaal spelen. De baan beschikt over 9-holes maar heeft dit eenvoudig weten te verdubbelen door op ieder hole twee teeboxen te plaatsen. Zo kunt u toch genieten van een 18-holes baan.

Golfbaan De Dorpswaard: De holes
Deze golfbaan heeft een unieke opzet waardoor er op iedere hole twee teeboxes zitten en er dus eigenlijk een 18 holes baan ontstaat. De baan heeft daarnaast snelle en brede fairways wat van u als speler wel een goede concentratie vereist om onder het aantal slagen te blijven. Doordat de baan in de uiterwaarden van de Maas ligt, zijn de greens op een hoger niveau geplaatst.

Golfbaan De Dorpswaard: De faciliteiten
Het clubhuis van de baan ligt eveneens op een iets hoger niveau maar dit geeft een mooi uitzicht over het complex. In het clubhuis treft u onder andere een restaurant, bar en kleedkamers aan. Buiten deze mooie faciliteit beschikt de baan ook over een driving range en een putting green. Op de golfbaan kunt u eveneens lessen volgen bij Golfschool PerfectGolf.

Adresgegevens Golfbaan De Dorpswaard
Piekenwaardweg 3,
5331 PD Kerkdriel
0418 634 803

 

Route

 

Banen in de buurt