Golfvereniging De Hooge Vorssel-Nistelrode

Terug
 

/uploads/webshop/Oranje bal-1.JPG

 

Golfvereniging De Hooge Vorssel-Nistelrode

Provincie
Noord-Brabant
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
9 holes Par 36 Bosbaan 2847 meter CR 70.4 SR 124
9 holes
spelen vanaf
€ 105,-
 
 
 

Informatie Golfvereniging De Hooge Vorssel-Nistelrode

Golfbaan de Hooge Vorssel ligt in Nistelrode in Brabant. De baan profileert zich door de combinatie van de golfsport met het zakelijk netwerken. Het is mooie 9-holes golfbaan die ligt in een prachtige Brabantse omgeving. De baan bestaat sinds 1991. Gasten zijn er van harte welkom maar  men legt wel het accent op de sponsoren en hun relaties.

Golfbaan de Hooge Vorssel: De holes
De 9 holes van Golfbaan de Hooge Vorssel zijn zeer afwisselend met een 7 par-4 holes een par-3 en een par-5 hole. De omgeving van de holes is bosrijk en de speler vindt er voldoende rust en ruimte. De greens zijn voor Nederlandse begrippen supersnel en worden uitstekend onderhouden. Hole 5 is een lastige waarbij je gedwongen wordt om over het water te spelen.

Golfbaan De Hooge Vorssel:De faciliteiten
De horeca op Golfbaan de Hooge Vorssel is uitstekend. Het clubhuis straalt klasse en sfeer uit. Alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te kunnen genieten. Er is een prima golfshop aanwezig welke onderdeel is van Jumbo Golf Wereld. Alle bekende merken zijn aanwezig. Desgewenst kunnen je clubs ter plekke gefit worden. Alhoewel Golfbaan de Hooge Vorssel een vrij besloten club is zal je je er als gast van harte welkom voelen.

Adresgegevens :

Golfbaan de Hooge Vorssel
Slotenseweg 11
5388 RC Nistelrode

 

Route

 

Banen in de buurt