Golfvereniging Soestduinen

Terug
 

/uploads/webshop/Afvalbak-1.JPG

 

Golfvereniging Soestduinen

Provincie
Utrecht
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
9 holes Par 27 Par-3 baan 1461 meter CR 48.1 SR 67
9 holes
spelen vanaf
€ 22.50
 
 
 

Informatie Golfvereniging Soestduinen

Golfbaan Soestduinen ligt tussen Soest en Amersfoort en is een leuke par-3 golfbaan. Het is een laagdrempelige golfbaan waarvoor geen Golfvaardigheidsbewijs vereist is. De baan is de thuisbaan van Golfvereniging Soestduinen en heeft een NGF C-status. Golfbaan Soestduinen ligt in een schitterend natuurgebied en is hiermee een ideale locatie om van de sport te genieten.

Golfbaan Soestduinen: De holes
De holes zijn mooi gelegen en worden omringd door de bossen. De afwisseling wordt gerealiseerd door verschillende afslagplaatsen te creëren. De lengte van de baan zorgt ervoor dat je de driver absoluut in je tas kan laten zitten. De gevorderde speler heeft met Golfbaan Soestduinen de ideale locatie om aan het korte spel te werken.

Golfbaan Soestduinen: De faciliteiten
De vereniging heeft een zeer gastvrij en gezellig clubhuis waar het lekker nagenieten is. De golfshop bij Golfbaan Soestduinen is dagelijks geopend en heeft een mooi assortiment aan golfmerken in de aanbieding. Je kunt lessen volgen bij de kundige golfpro’s. Verder zijn er verschillende oefenfaciliteiten op het terrein aanwezig.

Adresgegevens Golfbaan Soestduinen
van Weerden Poelmanweg 8
3768 MN Soestduinen
telefoon: 035 – 5880005

 

Route

 

Banen in de buurt