Hattemse Golf & Coutry Club

Terug
 

/uploads/webshop/chipping area-5.JPG

 

Hattemse Golf & Coutry Club

Provincie
Gelderland
Spelen met:
EGA Handicap 36 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
9 holes Par 68 Bosbaan 5226 meter CR 67.6 SR 120
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Hattemse Golf & Coutry Club

De Hattemse Golfbaan ligt tegen de Veluwe aan en net onder de plaats Hattem. De baan kende de opening al in het jaar 1930 en beschikt zodoende over smalle fairways en veel oude bomen. De eik die u tijdens het spelen bij hole 6 zult tegenkomen treft u ook aan op het clublogo.

Hattemse Golfclub : De holes
Deze baan beschikt over een negental holes en kent sinds het eerste ontwerp nog maar weinig aanpassingen. Hierdoor heeft de baan smalle fairways met daaromheen veel oude bomen. Het hoogteverschil en de lastig bespeelbare greens maken de uitdaging nog net iets groter. Van de negen holes bevinden zich er vier in het bos en treft u er vijf aan op het Gelderse Ijssellandschap.

Hattemse Golfclub: De faciliteiten
Ook de Hattemse golfbaan beschikt over een drving range, chipping area en putting green waar u gerust een balletje kunt slaan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het huren van een buggy of trolly om toch wat makkelijker over de baan te gaan. In de accommodatie treft u een bar, restaurant, kleedkamer en vergaderruimte aan. De Hattemse Golfbaan is eigenlijk van alle gemakken voorzien!

Adresgegevens

Hattemse Golfclub
Veenwal 11
8051 AS  Hattum
Tel: 038 444 1909

 

Route

 

Banen in de buurt