Heemskerkse Golfclub

Terug
 

Heemskerkse Golfclub

Provincie
Noord-Holland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan,
 
18 holes Par 72 Polderbaan 6126 meter CR 72.6 SR 133
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie Heemskerkse Golfclub

Op slechts een paar minuten van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar vindt je de golfbaan van Heemskerk. De golfbaan heeft 18 holes die vooral worden gekenmerkt door hun lengte. De fairways op Golfbaan Heemskerk liggen er doorgaans uitstekende bij, wat dit een erg fijne baan maakt om op te spelen.

Golfbaan Heemskerk: De holes
De holes van Golfbaan Heemskerk hebben een gezamenlijke lengte van 6126 meter, wat de baan tot één van de langste van Nederland maakt. Echt voer voor longhitters dus. De lengte van de baan komt misschien wel het meest tot uiting bij holes 11 en 17. Op vrijwel iedere hole tref je waterpartijen die ‘bewoont’ worden door de verschillende watervogels in het gebied.

Golfbaan Heemskerk: De faciliteiten
Golfbaan Heemskerk heeft een groot clubhuis. Restaurant Grand Café De 19e heeft een uitgebreide en uitstekende menukaart. Tevens is het mogelijk om feesten en recepties te organiseren. Op het gebied van oefenfaciliteiten heeft Golfbaan Heemskerk ook voldoende te bieden. Er is een driving range, een chipping area en putting green aanwezig. Tevens is er een 9 holes par-3 baan voor beginnende spelers of voor mensen die snel even een ronde willen spelen.

 

Adresgegevens :

Golfbaan Heemskerk
Communicatieweg 18
1967 PR Heemskerk
tel: 0251 250088

 

Route

 

Banen in de buurt