Het Rijk van Nunspeet

Terug
 

Het Rijk van Nunspeet

Provincie
Gelderland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Oefenbaan,
 
27 holes Par 72 Bosbaan 5848 meter CR 70.3 SR 131
9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 
 

Informatie Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Nunspeet is een 27-holes golfbaan en maakt deel uit van Het Rijk golfbanen. Wie speelt op deze baan krijgt unieke vergezichten te zien. Dit komt omdat de baan in een glooiend landschap ligt. De afwisseling in het landschap is enorm. Verschillende vijfers, zandverstuivingen, heuvels en bossen geven de baan een unieke uitstraling. Golfbaan Nunspeet ligt op korte afstand van Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle.

Golfbaan Nunspeet: De holes
De 27 holes zijn verdeeld over drie lussen van 9 holes. De holes worden door de spelers op deze baan bijna zonder uitzondering met een ruime voldoende beoordeeld. Ook de conditie van de fairways en is bijna het hele jaar goed verzorgd. De Zuidlus van Golfbaan Nunspeet heeft mooie tees door de hoogteverschillen. Een absolute aanrader.

Golfbaan Nunspeet: De faciliteiten
Alle golfbanen van het Rijk zijn qua faciliteiten prima verzorgd, en golfbaan Nunspeet maakt hierop geen uitzondering. De oefenfaciliteiten zijn ruimschoots aanwezig en van uitstekend niveau. De golfbaan is een uitstekende plek voor zakelijk bijeenkomsten en om te netwerken.
In het restaurant is iedereen welkom, golfer of geen golfer. Er is een uitstekende kaart die bovendien regelmatig vernieuwd wordt. Het terras bij het restaurant heeft een schitterend uitzicht over de baan.

Golfbaan Nunspeet is verder voorzien van een professionele golfshop en golfschool. De golfliefhebbers komen al met al ruimschoots aan hun trekken op Golfbaan Nunspeet.

Adresgegevens:

Golfbaan Rijk van Nunspeet
Plesmanlaan 30
8072 PT Nunspeet
Telefoon (0341) 255 255


 

Route

 

Banen in de buurt