Hilversumsche Golf Club

Terug
 

/uploads/webshop/vlag-1.JPG

 

Hilversumsche Golf Club

Provincie
Noord-Holland
Spelen met:
EGA Handicap 24
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 5848 meter CR nb SR nb
9 holes
spelen vanaf
€ 135,-
 
 
 

Informatie Hilversumsche Golf Club

De Hilversumse Golfclub is één van de oudste golfbanen van Nederland. De baan, gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, bestaat al sinds 1910. De geschiedenis vindt je onder andere terug in het clubhuis. Het clubhuis werd gebouwd in 1933. Op de Hilversumse Golf CLub is verschillende keren de KLM open gespeeld, het grootste en bekendste golftoernooi dat in Nederland georganiseerd wordt.

Hilversumse Golfclub: De holes
De Hiversumse Golfclub is een authentieke bosbaan met 18 holes. De Hilversumsche is nummer 6 in de lijst van beste golfbanen van Nederland die door Golfweekly wordt samengesteld. De glooiing in de fairways zorgt ervoor dat de bal bijna nooit vlak ligt. Hierdoor wordt je continu aan het denken gezet over je volgende slag. Voor wie op deze baan speelt zal het kijken naar de Dutch Open ook een extra dimensie krijgen.

Hilversumse Golfclub: De faciliteiten
De faciliteiten op de Hilversumse Golfbaan zijn fantastich. Alles wat je bij een baan van deze kwaliteit verwacht is aanwezig. Een prachtig clubhuis met een geweldige keuken maken de totaalervaring op de Hilversumse compleet. Uiteraard zijn de oefenfaciliteiten op de Hilversumse ook prima. Een golfschop met alle bekende merken is ook aanwezig.

Adresgegevens:

Hilversumse Golfclub
Soestdijkerstraatweg 172
1213 XJ Hilversum
035 6857060

 

Route

 

Banen in de buurt