Hoe werkt het

Greenfeebids.com is het online platform voor het bestellen van uw greenfee en shortbreaks en andere aantrekkelijke golfarrangementen.
In slechts 3 eenvoudige stappen, staat u vandaag nog op de gewenste golfbaan, bij u in de buurt. Stel, u bent in de buurt van Amsterdam en na een zakelijke meeting wilt u tussen 16:00 en 16:30 uur afslaan. Als volgt:
 
Stap 1 - Golfbaan kiezen

Dit kan op 2 manieren:

  1. 1. Door middel van de zoekfunctie
  2. 2. Bij aanbiedingen in het hoofdmenu

Op de golfbaanpagina selecteert u het gewenste aantal greenfees, die u vervolgens toevoegt aan de winkelwagen. Rond de betaling af door het opvolgen van slechts twee stappen.

Belangrijk

U ontvangt een bevestiging per e-mail en een voucher met unieke code.

 
Stap 2 - Verzilveren greenfee

De via email ontvangen voucher is uw toegangsbewijs voor uw gekozen golfbaan met bijhorende verzilveringsinstructies. Print deze voucher zodat de baan het kan verwerken.

Secretariaat gesloten?

Is er geen secretariaat of is deze gesloten? Dan dient de voucher als bagtag.

 
Stap 3 - Deel uw ervaring

Bent u klaar met uw ronde en heeft u lekker gespeeld? Vergeet niet om uw ervaring achter te laten op www.greenfeebids.com/waardering Hiermee helpt u mede golfers een goede keuze te maken en adviseert u ons en de golfbaan.

Feedback

Is er iets verkeerd gegaan? Mail of Bel ons. Wij zullen er alles aan doen om u golfplezier te geven.

 
Vragen?

Heeft u vragen over het aanmaken van een account of over het bestelproces op Greenfeebids.com? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Wilt u een golfbaan toevoegen aan Greenfeebids.com? Klik dan hier.