International Golf Maastricht

Terug
 

International Golf Maastricht

Provincie
Limburg
Spelen met:
Clubhandicap 54 Nationaal Golfpaspoort
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Parkbaan 5683 meter CR 70 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 30,-
 
 
 

Informatie International Golf Maastricht

Met zijn 90 meter boven de zeespiegel is International Golf Maastricht de hoogstgelegen golfbaan van Nederland. De baan ligt op een grensgebied met België en Duitsland. Dit maakt spelen op deze baan tot iets unieks. De baan kijkt uit over Maastricht en België. Gastvrijheid is belangrijk bij International Golf Maastricht en dat merk je als je als gast een ronde komt spelen op de uitdagende baan.

International Golf Maastricht: De holes
Het eerste deel van de 18 holes liggen in het bos en tijdens het spelen is precisie een vereiste. De overige holes hebben een meer open karakter. Een moeilijkheid bij het spelen op deze baan zijn de hoogteverschillen. Met name minder ervaren spelers zullen hierdoor moeite hebben met het inschatten van de afstanden. De baan wordt uitstekend onderhouden en heeft mooie grote greens. Een leuk detail is dat sommige holes in België liggen.

International Golf Maastricht: De faciliteiten
De Limburgse gastvrijheid is goed te merken in het clubhuis. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant in het clubhuis is van uitmuntende kwaliteit. International Golf Maastricht heeft afspraken met verschillende hotels in de buurt waardoor het ideaal is om een rondje golfen bijvoorbeeld te combineren met een overnachting en een bezoek aan het mooie Maastricht.

Adresgegevens:

International Golf Maastricht
Dousbergweg 90
6216 GC Maastricht
Tel. +31 (0)43 328 17 40

-

Route

 

Banen in de buurt