Kennemer G&CC - Zandvoort

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Kennemer.jpg

 

Kennemer G&CC - Zandvoort

Provincie
Noord-Holland
Spelen met:
EGA Handicap 24
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
27 holes Par 72 Linksbaan 5791 meter CR 71.7 SR 135
9 holes
spelen vanaf
€ 50,-
 
 
 

Informatie Kennemer G&CC - Zandvoort

De Kennemer Golf & Country club wordt gerekend tot één van de mooiste golfbanen ter wereld. Het is de oudste links baan in Nederland. De baan heeft plaats voor 27 holes die verdeeld zijn over 3 lussen. De afstand tussen de baan en de zee is slechts 1,5 kilometer. De club heeft een lange geschiedenis en werd opgericht in 1910. Tegenwoordig ligt de baan in Zandvoort. In 1910 is de club echter opgericht in Santpoort.

Kennemer Golf & Country Club: De holes
De ligging in de duinen zorgt ervoor dat geen enkele hole vlak is op de Kennemmer. Of je nu speelt op de holes van de A-baan (Van Hengel course), de B-baan (de Pennink course) of de C-baan (de Colt course). Alle holes zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De fairways worden uitstekend onderhouden evenals de greens. Ondanks de vrij hoge greenfeeprijs zou iedereen een keer op de Kennemmer moeten spelen.

Kennemer Golf & Country Club: De faciliteiten
De voorziening op de Kennemer Golf & Country club zijn uitstekend en worden door de bezoekers ook zeer positief beoordeeld. Je kunt aan je spel werken op de aanwezige oefenfaciliteiten. Na het spelen kun je nagenieten in het mooie clubhuis waar een goed restaurant in gevestigd is. Alles is aanwezig om het spelen op Kennemer Golf & Country club tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Adresgegevens:

Kennemer Golf & Country club
Kennemerweg 78
2042 XT Zandvoort
023 5712836

 

Route

 

Banen in de buurt