Keppelse Golfclub Hoog-Keppel

Terug
 

Keppelse Golfclub Hoog-Keppel

Provincie
Gelderland
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 71 Bosbaan 5605 meter CR 69.2 SR 125
9 holes
spelen vanaf
€ 40,-
 
 
 

Informatie Keppelse Golfclub Hoog-Keppel

De Keppelse Golfclub behoort tot de oudste golfclubs van Nederland. De club is opgericht in 1926 en ligt vlakbij Doetinchem. Het achterhoekse landschap is het decor van van een volwaardige 18-holes golfbaan. In 2010 is de tweede negen holes erbij gekomen. Hoewel de Keppelse golfclub een echte verenigingsbaan is zijn gastspelers ook van harte welkom op de Keppelse.

Keppelse Golfclub: De holes
Voor zowel de beginnende als de gevorderde speler is het spelen op de Keppelse interessant. De oude negen holes hebben smalle fairways en de greens zijn niet gemakkelijk. De tweede negen, die in 2010 zijn aangelegd, worden gekenmerkt door vele waterpartijen en en hoogteverschillen.

Critici zeggen dat het verschil tussen de oude en de nieuwe negen te groot is. Het idee ontstaat dat je op twee negen holes banen speelt in plaats van één 18-holes baan.

Keppelse Golfclub: De faciliteiten
Op de Keppelse golfclub zijn verschillende oefenfaciliteiten. Er is een chipping green, een putting green en een driving range. In het clubhuis kun je prima wat eten en wat drinken, maar verwacht geen restaurant met een uitgebreide menukaart.

Adresgegevens:

De Keppelse golfclub
Oude Zutphenseweg 15
6997 CH Hoog-Keppel
0314-381416

 

Route

 

Banen in de buurt