Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

Terug
 

/uploads/webshop/Bal-2.JPG

 

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
EGA Handicap 24
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Duinbaan 5688 meter CR 71.4 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 50,-
 
 
 

Informatie Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club is de oudste golfclub van Nederland. De club is opgericht in 1893 en ademt een en al historie. De baan heeft 18 holes en is gelegen in de duinen bij Wassenaar. De aanleg van de baan is prachtig in het duinlandschap zonder het karakter van het landschap geweld aan te doen.


Koninklijke Haagsche Golf & Country Club: De holes

Vanaf de eerste hole wordt je op deze golfbaan uitgedaagd en verrast. De afwisseling in de holes en de lay out van de holes zorgen ervoor dat geen enkele slag hetzelfde is. Ook al speel je iedere dag op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. De fairways en de greens liggen er perfect bij wat alleen maar bijdraagt aan de unieke golfervaring die deze baan biedt. De afsluitende par-5 18e is absoluut een hole om niet snel te vergeten.


Koninklijke Haagsche Golf & Country Club:De faciliteiten

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club heeft een schitterend oud clubhuis. Villa Duinhoeve werd vroeger gebouwd als woonhuis en is sinds 1939 in gebruik als clubhuis. Er is een geweldig restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de uitstekende kaart. De oefenfaciliteiten zijn allemaal aanwezig.  De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club is een baan die iedere liefhebber een keer gespeeld moet hebben.


Adresgegevens :

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

Groot Haesebroekseweg 22
2243 EC Wassenaar
 

Route

 

Banen in de buurt