Nieuwegeinse Golf Club-Houten

Terug
 

Nieuwegeinse Golf Club-Houten

Provincie
Utrecht
Spelen met:
Clubhandicap 54
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan 9 holes par 3,
 
18 holes Par 70 Parkbaan 5208 meter CR 66.8 SR 116
9 holes
spelen vanaf
€ 34,-
 
 
 

Informatie Nieuwegeinse Golf Club-Houten

Anders dan de naam doet vermoeden ligt Golfbaan Nieuwegein in Houten. Er liggen 9 holes op je te wachten van prima kwaliteit. De NGF heeft de baan daarom ook voorzien van een A-status. De baan is de thuisbasis van de Nieuwegeinse Golfclub, een actieve club met behoorlijk groot ledenbestand.

Golfbaan Nieuwegein: De holes
Golfbaan Nieuwegein is een baan die door zijn beperkte lengte voor de meeste spelers goed te bespelen zal zijn. De greens op de baan zijn redelijk vlak en hierdoor prima te lezen. De gevorderde speler zal misschien vinden dat er weinig uitdaging in zit omdat de meeste holes recht toe recht aan. De compactheid van Golfbaan Nieuwegein vergen wel de nodige precisie om niet out of bounds te raken.

Golfbaan Nieuwegein: De faciliteiten
Er zijn prima faciliteiten op Golfbaan Nieuwegein. Er is een driving range aanwezig en er is gelegenheid om je putting en chipping kwaliteiten te verbeteren. Het clubhuis is gezellig en er is een Grand Café in gevestigd, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het clubhuis is tevens te gebruiken als vergaderlocatie.

Adresgegevens:

Golfbaan Nieuwegein
Heemsteedseweg 32-0001
3992 LS Houten
Tel: 030 – 63 69 232

 

Route

 

Banen in de buurt