Noordwijkse Golfclub

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Noordwijkse.jpg

 

Noordwijkse Golfclub

Provincie
Zuid-Holland
Spelen met:
EGA Handicap 24
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool,
 
18 holes Par 72 Linksbaan 5880 meter CR 72.1 SR 135
9 holes
spelen vanaf
€ 90,-
 
 
 

Informatie Noordwijkse Golfclub

De Noordwijkse Golfclub is niet alleen één van de mooist banen van Nederland. Sterker nog, ook op Europees niveau doet de Noordwijkse mee. De baan is vijfde op de Europese lijst van topbanen. De baan heeft 18 holes waar de speler in een schitterende omgeving voldoende uitdaging tegen zal komen.

Noordwijkse Golfclub: De holes
De golfbaan heeft prachtig onderhouden fairways die nooit vlak zijn. Deze baan is echt niet voor de beginnende speler geschikt. De wind is vrijwel altijd in het spel wat zorgt voor nog meer uitdaging. Het is een links baan, maar er zijn ook een aantal holes die door het bos lopen. Naast de uitdaging op de golfbaan krijg je op de baan te maken met schitterende vergezichten. Een rondje op de Noordwijkse smaakt altijd naar meer. De greenfeeprijs is niet gering maar de kwaliteit van de baan maakt alles goed.

Noordwijkse Golfclub: De faciliteiten
In het clubhuis van de Noordwijkse Golfclub wordt er alles aan gedaan om het de gasten naar de zin te maken. Er is altijd een nieuwe dagschotel van uitzonderlijke kwaliteit. Je kunt op de Noordwijkse gebruik maken van verschillende oefenfaciliteiten. Er is een professionele golfschool waar je lessen kunt nemen. Op het complex is ook een golfshop aanwezig.

Adresgegevens:

Noordwijkse Golfclub
Randweg 25
2204 AL Noordwijk
0252 373761

 

Route

 

Banen in de buurt