Old Course Loenen-Loenen a/d Vecht

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-Old-Course-Loenen.jpg

 

Old Course Loenen-Loenen a/d Vecht

Provincie
Utrecht
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Puttinggreen,
 
9 holes Par 36 Polderbaan 2726 meter CR 00.0 SR 000
9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 
 

Informatie Old Course Loenen-Loenen a/d Vecht

In Loenen aan de Vecht liggen volgens velen de roots van de golfsport in Nederland. Al in 1296 zou hier één van de voorlopers van het golfspel beoefend worden. Inmiddels liggen er op het terrein 9 mooie en uitdagende holes. Loenen aan de Vecht ligt even boven de stad Utrecht en de baan is uitstekend te bereiken vanuit Hilversum en Amersfoort.

Golfbaan Old Course Loenen: De holes
De negen holes van Old Course Loenen zijn goed verzorgd. De fairways zijn licht glooiend en dit zorgt ervoor dat de bal nooit echt vlak licht. Een goede approach is van groot belang. Veel van de greens zijn licht verhoogd wat veel van de spelers vergt. Goed course management komt in het bijzonder van pas op hole 8, waar een strategisch geplaatste waterhindernis roet in het eten kan gooien vanaf de tee.

Golfbaan Old Course Loenen: De faciliteiten
In het clubhuis van Old Course Loenen tref je een goed verzorgde horeca gelegenheid. Spelers kunnen na afloop ontspannen nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn oefenfaciliteiten het complex in de vorm van een driving range en een putting green.

Adresgegevens :

Old Course Loenen
Rijksstraatweg 171
3632 AC Loenen aan de Vecht

 

Route

 

Banen in de buurt