Rozenstein Wassenaarse Golfclub

Terug
 

Rozenstein Wassenaarse Golfclub

Provincie
Zuid-Holland
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Golfschool, Oefenbaan,
 
18 holes Par 71 Bosbaan 5820 meter CR 71.4 SR 127
9 holes
spelen vanaf
€ 55,-
 
 
 

Informatie Rozenstein Wassenaarse Golfclub

Golfbaan Rozenstein is een 18 holes golfbaan in Wassenaar. De baan, voorzien van een NGF A-status bestaat sinds 1984 en is de thuisbaan van de Wassenaarse Golfclub Rozenstein. Het is een echte parkbaan waar de speler te maken krijgt met veel waterhindernissen en enkele zeer uitdagende holes.


Golfbaan Rozenstein: De holes

De holes zijn opgesplitst in een Noord baan en een Zuid baan. De fairways van Golfbaan Rozenstein zijn licht glooiend. De Zuid baan heeft mooie bosschages. Grote waterpartijen worden verbonden door verschillende watertjes. De Noord baan is meer open qua karakter. Het onderhoud op Golfbaan Rozenstein is prima verzorgd met strakke fairways en goed onderhouden greens.


Golfbaan Rozenstein: De faciliteiten

Het clubhuis huisvest een restaurant waar je lekker kunt eten. Ook gewoon een kopje koffie of een ander drankje behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Er is een driving range aanwezig. Ook vindt je er een putting green een een chipping green. Voor spelers die willen kennismaken met de golfsport is het mogelijk om op een Pitch en Putt baan te spelen.


Adresgegevens :

Golfbaan Rozenstein

Dr Mansveltkade 15
2242 TZ Wassenaar
 

Route

 

Banen in de buurt